Tuulinen ja syksyn tuoksuinen päivä. ihokarvat nousee pystyy, kun ajatteleekin ulosmenoa.

Kahvi on jo kylmää.... 

Tästä se sitten alkaa. yritykseni palailla pikkuhiljaa työelämän pariin, tai ainakin saada ajatuksia siihen suuntaa. Olen siis ollut äitiyslomalla ja sen jälkeen hoitovapaalla jo yli 2 vuotta. Vielä olisi puolisen vuotta aikaa ennen töihinpaluuta. Hyvää aikaa asennoitua.

Tässä välissä kerrottakoon, että työskentelen muodin parissa;) Enempää ei tarvitsekaan kertoa, että ymmärtää, miksi olisi syytä hiukan paneutua ajankohtaisiin trendeihin ynnämuuhun... kaikista palkitsevinta tässä elämänvaiheessa olisikin katse itseen... laitetaan paketti kuntoon!

Alkajaisiksi vaan haaveilua...  viikonloppuna olisi juhlat tuloillaan, ja jos, JOS! ikinä suomesta... ja tästä ihanasta tuppukaupungista saisi itselleen kunnollisia juhlavetimiä.... 

1821333.jpg1821331.jpg

 

Entäs kengät sitten.... Jotenkin tuo luumu/violetti iskee nyt ainakin tähän naiseen...

 

1821340.jpg1821342.jpg1821341.jpg

Keskimmäiset on ihan namut!

 

Mutta, kun EI... Pitänee tyytyä yhdistelmään. Kuva on surkea. Uusi kamera on hankintalistalla nro 1.

...1821506.jpg

punainen polvimittainen pitsimekko mekko(Vila), Kengät kultasandaletit (kasarityyliä Citymarket), Laukku ?, Takki? illalla on varmasti jo tosi kylmä, eli jos tulee, niin; Musta A-linjainen (HM)

ainiin.. ja asuun tietysti kuuluu muutama paksu kullanvärinen rannerengas ja ISOT  yksinkertaiset korvarenkaat. ei kaulakorua.